Schadevrije jaren bromfiets verzekering meenemen

Sinds begin 2018 hebben de verzekeraars vanwege de toenemende schadelast besloten om te stoppen met het overnemen van bromfiets schadevrije jaren.

TIJDELIJK-> heb je schadevrije jaren van een bromfietsverzekering beschikbaar? Wij zoeken voor jouw de verzekering met de laagste premie en geven je dan ook nog eens 10% korting.

Via ons is het nu mogelijk om de schadevrije jaren van de bromfietsverzekering mee te nemen naar een autoverzekering of motorverzekering. Zo start je gelijk met een hoge korting. Wij hebben bij ruim 20 verzekeraars voor elkaar gekregen om de schadevrije jaren vanaf de leeftijd 16 jaar mee te nemen bij het sluiten van een autoverzekering.

Hoe te berekenen ?
Helaas is het niet mogelijk om dit online te berekenen omdat de verzekeraars dit nog niet in hun acceptatie systeem hebben zitten. Het gaat hier dus om maatwerk verzekeringen. Wil je een aanbieding hebben en de schadevrije jaren van de bromfiets verzekering meenemen? Ga dan naar: offerte autoverzekering.

Waar op te letten ?
De schadevrije jaren van de brommerverzekering hoeft niet via ons kantoor opgebouwd te zijn. Je moet ze wel door middel van een verklaring van schadevrije jaren (bonus malus verklaring) kunnen aantonen.

Nieuwe bromfietsverzekering ?
Niet alle verzekeraars registreren de schadevrije jaren bij een bromfietsverzekering. Sluit je een bromfietsverzekering niet via ons af, vraag dan eerst bij de verzekeraar na of daar de schadevrije jaren worden geregistreerd. Zo voorkom je in te toekomst teleurstellingen.

De offerte
Je ontvangt onze offerte via email, hou daarom ook je ongewenste email map of spam map in de gaten.

De bromfiets verzekeraars die met ons samen werken registreren je opgebouwde schadevrije jaren. Ga naar Bromfietsverzekering vergelijken om een premie te berekenen.

Wil je een offerte voor een autoverzekering met bromfiets schadevrije jaren? Ga dan naar: offerte autoverzekering