Saxonette verzekeren

Een Saxonette verzekeren die je hier tegen een vaste lage premie. Een Sachs Saxonette valt onder de catagorie fiets met hulpmotor of zoemfiets verzekering. Bereken hier eenvoudig je premie, staat de premie je aan dan kun je de verzekering gelijk afsluiten. Je kunt dan vandaag al gaan rijden.

Saxonette verzekeren

Deze verzekering is ook geschikt voor de Spartamet. Net als de Solex, die ook in deze categorie valt. Het tarief voor de fiets met hulpmotor, is het goedkoopste tarief onder de bromfietsverzekeringen. Je kan een Saxonette van het type 519, 529, Touring en Comfort alleen WA verzekeren of kiezen voor een uitgebreidere dekking.

Vaste lage premie
Met deze verzekering bouw je geen schadevrije jaren op. Wil je een Saxonette verzekeren met opbouw van schadevrije jaren, dan verwijzen wij je naar de pagina: brommerverzekering of bromfietsverzekering, daar kun je de verzekering vergelijken en kiezen voor een tarief met bonus/malus korting. Daarvan kun je de schadevrije jaren bij ons weer gebruiken voor een goedkope autoverzekering of motorverzekering. Schadevrije jaren bouw je op per voertuig en niet als persoon zijnde.

Sluit je een Saxonette verzekering af bij Assurantiesite.nl dan kan je altijd terug vallen op ons deskundig advies. Ons bedrijf bestaat al vanaf 1927 en was als één van de eerste adviseurs online actief.

Bereken nu je premie op: Spartametverzekering berekenen