Saxonette verzekeren

Een Saxonette verzekeren doe je hier tegen een vaste lage premie. Een Sachs Saxonette valt onder de categorie fiets met hulpmotor of zoemfiets verzekering. Bereken hier eenvoudig je premie, staat de premie je aan dan kun je de verzekering gelijk afsluiten. Je kunt dan vandaag al gaan rijden.

Saxonette verzekeren

Deze verzekering is ook geschikt voor de Spartamet. Net als de Solex, die ook in deze categorie valt. Het tarief voor de fiets met hulpmotor, is het goedkoopste tarief onder de bromfietsverzekeringen. Je kan een Saxonette van het type 519, 529, Touring en Comfort alleen WA verzekeren of kiezen voor een uitgebreidere dekking.

Saxonette tegen een vaste lage premie

Met deze verzekering bouw je geen schadevrije jaren op. Wil je een Saxonette verzekeren met opbouw van schadevrije jaren, dan verwijzen wij je naar de pagina: brommerverzekering of bromfietsverzekering, daar kun je de verzekering vergelijken en kiezen voor een tarief met bonus/malus korting. Daarvan kun je de schadevrije jaren bij ons weer gebruiken voor een goedkope autoverzekering of motorverzekering. Schadevrije jaren bouw je op per voertuig en niet als persoon zijnde.

Gratis advies en hulp bij schade

Ga je bij ons je Saxonette verzekeren, dan kun je ons altijd om advies vragen en helpen wij jou bij schade. Verder krijg je er van ons Gratis Verhaalservice bij voor schade aan je Saxonette, je kleding en letsel.

Bereken nu je premie op: Spartametverzekering berekenen. Wil je een verzekering van Klaverblad, ga dan naar: Klaverblad-brommerverzekering. Voor een Unigarant bromfietsverzekering kun je naar onze pagina: unigarant bromfietsverzekering