Online autoverzekeringen

autoverzekering vergelijken

Online autoverzekeringen vergelijken kan heel eenvoudig met onze online premievergelijking. Bekijk nu hoeveel je kunt besparen op je autoverzekering. Veel mensen betalen te veel premie. Een overstap naar een andere verzekeringsmaatschappij kan je zo honderden euro’s per jaar premiebesparing opleveren.

Online autoverzekeringen vergelijken en afsluiten
Bij ons kan je online autoverzekering vergelijken en afsluiten. Kies eenvoudig de goedkoopste autoverzekering en sluit de polis online af. We bieden online gemak van een vrijblijvende offerte, een vergelijking van de polisvoorwaarden en het afsluiten van een autoverzekering. De polissen van de online autoverzekeringen gaan na de automatische acceptatie direct op de post. In principe heb je de volgende dag al de polis in huis. Je kunt de verzekering op je gemak inkijken. Bevalt de autoverzekering niet, stuur dan de polis terug.

Offerte of Online afsluiten
Het is mogelijk om geheel vrijblijvend een offerte te maken en die per e-mail toe te laten sturen. Veel verzekeraars kunnen ook online afgesloten worden. Hierbij krijg je ook de keuze om voor aanvullende verzekeringen af te sluiten zoals een verhaalrechtsbijstand of een ongevallen inzittende dekking

Profiteer nu en in de toekomst
We bieden de mogelijkheid om ieder jaar een nieuwe premievergelijking te ontvangen, met onze premiecheck. Zo profiteer je niet alleen nu van de goedkoopste autoverzekering maar ook in de toekomst. Ook bij een auto wijziging houden wij de vinger aan de polis. Is een andere maatschappij voor u goedkoper, dan sluiten wij graag de verzekering voor u over.