Oldtimer auto verzekering

oldtimerverzekering
oldtimerverzekering vergelijkenEen oldtimer auto verzekering sluit je eenvoudig af op Assurantiesite.nl. Bereken in een paar eenvoudige stappen de premie voor een oldtimer auto verzekering. Ben je lid van de oldtimer club die is aangesloten bij Fehac, dan krijg je nog eens extra korting. De verzekering is geheel Fehac proef.

Club taxatie
Een Fehac club taxatie wordt gewoon geaccepteerd dus het is niet verplicht om een gespecialiseerd taxatiebureau in de arm te nemen om de waarde van je klassieke auto vast te stellen.

Extra korting voor mooi weer genieters
Mooi weer genieters kunnen extra korting krijgen als ze gebruik maken van de zomertijd dekking. Dat wil zeggen dat je alleen gaat rijden als de klok op zomertijd staat. Op je oldtimer auto verzekering krijg je dan een extra korting waardoor de premie nog goedkoper wordt.

Toerritten en regelmatigheidsritten zijn toegestaan
Deelname aan toerritten en regelmatigheidsritten zijn gewoon toegestaan. Er is geen beperking van de dekking.

De dagelijkse auto mag ergens anders verzekerd zijn
Om een oldtimer autoverzekering af te sluiten is het niet verplicht, de dagelijkse auto bij ons te verzekeren. Uiteraard mag de dagelijkse auto wel via ons verzekerd worden. Maak nu een premievergelijking voor een autoverzekering en bekijk onze mogelijkheden voor uw dagelijkse auto.

Ook voor andere oldtimer verzekeringen kan je online een premievergelijking maken op de Assurantiesite.

oldtimer bromfietsverzekering
oldtimer motorverzekering