Oldtimer auto verzekering

oldtimer auto verzekering

Een oldtimer auto verzekering sluit je eenvoudig af op Assurantiesite.nl. Vergelijk in een paar eenvoudige stappen de premie voor een oldtimer auto verzekering. Ben je lid van de oldtimer club die is aangesloten bij Fehac, dan krijg je nog eens extra korting.

Extra korting voor mooi weer genieters

Mooi weer genieters kunnen extra korting krijgen als ze gebruik maken van de zomertijd dekking. Dat wil zeggen dat je alleen gaat rijden als de klok op zomertijd staat. Op je oldtimer auto verzekering krijg je dan een extra korting waardoor de premie nog goedkoper wordt.

Geen verplichting om de eerste auto bij ons te verzekeren

Om een oldtimer autoverzekering af te sluiten is het niet verplicht de dagelijkse auto bij ons te verzekeren. Het kan je wel voordeel opleveren. Vergelijk de premies voor een autoverzekering en bespaar gelijk op je auto verzekering. Wil je dat wij voor je kijken of combineren nog meer voordeel oplevert, neem dan even contact met ons op.

Welke oldtimerverzekeringen hebben wij nog meer:

Sportimers en exclusieve auto’s

Heb je een sportauto of een exclusieve auto die nog geen oldtimer is, dan kunnen wij jou ook een mooie aanbieding doen. Vraag hiervoor een offerte op via de pagina offerte autoverzekering. Denk hierbij aan een Porsche 911, een Westfield Super 7, een BMW Z3 of Z4 en ga zo maar door.