JDM City verzekeren

Een JDM City verzekeren doe je bij ons eenvoudig en snel. Veel verzekeringsmaatschappijen hebben voor dit voertuig geen verzekering meer. Wij hebben een verzekeraar gevonden die nog wel JDM City verzekeren kan.

JDM City verzekeren

Je sluit de verzekering bij ons af zonder risico en met 14 dagen bedenktijd. Bij ons krijg je het kentekenplaatje of kentekensticker er Gratis bij. Sluit je nu je verzekering af dan krijg je er ook nog eens Gratis verhaalservice voor motorrijtuigen bij. In tegenstelling tot vele andere worden er Geen poliskosten gerekend!

Dit voertuig valt onder de gesloten invalidenwagen en is daarmee een bijzonder voertuig voor de verzekering. Ook valide personen mogen met zo een voertuig rijden en daar is in het verleden gretig gebruik van gemaakt. Met als gevolg een stijgende schadelast voor verzekeraars. Verzekeraars gingen hierdoor verlies lijden op deze categorie verzekeringen. Veel verzekeraars zijn daarom gestopt met het accepteren of verhoogde de premies enorm. ANWB / Unigarant zijn er jaren geleden al mee gestopt.

Wil je de premie weten voor deze verzekering, bereken dan je premie via de pagina canta verzekering afsluiten. Ook een Arola verzekering kun je via deze pagina regelen.

JDM City verzekeren als je jonger dan 24 bent

Ben je jonger dan 24 jaar en wil je een JDM City verzekering? Vraag dan even een offerte op via deze link:

Wat is nou het voordeel van een JDM City?

Een JDM City is oorspronkelijk bedoeld voor de minder valide personen. Ben je gewoon valide, dan mag je er ook in rijden. Met een JDM City heb je te maken met een aantal voordelen: zo mag je rijden op trottoirs, fietspaden en de weg. Dat brengt natuurlijk ook extra risico’s met zich mee. Blijf dus goed opletten waar je rijdt. Hoe gek het ook klinkt, een rijbewijs heb je niet nodig, maar de verzekering is verplicht. Ben je minder valide dan kun je zonder problemen je rollator of rolstoel kwijt in de bagageruimte. Al zeggen wij het zelf, er zitten dus best veel voordelen aan.