JDM City verzekeren

Een JDM City verzekeren doe je bij ons eenvoudig en snel. Veel verzekeringsmaatschappijen hebben voor dit voertuig geen verzekering meer. Wij hebben een verzekeraar gevonden die nog wel JDM City verzekeren kan.

Je sluit de verzekering bij ons af zonder risico en met 14 dagen bedenktijd. Bij ons krijg je het kentekenplaatje of kentekensticker er Gratis bij. Sluit je nu je verzekering af dan krijg je er ook nog eens Gratis verhaalservice bij. In tegenstelling tot vele andere worden er Geen poliskosten gerekend!

Dit voertuig valt onder de gesloten invalidenwagen en is daarmee een bijzonder voertuig voor de verzekering. Ook valide personen mogen met zo een voertuig rijden en daar is in het verleden gretig gebruik van gemaakt. Met als gevolg een stijgende schadelast voor verzekeraars. Verzekeraars gingen hierdoor verlies lijden op deze categorie verzekeringen. Verzekeraars zijn daarom gestopt met het accepteren of verhoogde de premies.

Wil je de premie weten voor deze verzekering, bereken dan je premie via de pagina canta verzekering afsluiten. Ook een Arola verzekering kun je via deze pagina regelen.

Genoemde premie en acceptatie is onder voorbehoud.