Auto verzekeringen

auto verzekeringen bij Assurantiesite.nl
Auto verzekeringen – Assurantiesite.nl

Goedkope auto verzekeringen vind je makkelijk met onze online vergelijkingsprogramma. Je kan de autoverzekering direct afsluiten. Je vergelijkt hier de premies van de meest goedkope verzekeraars. De verzekeringen die wij tonen doen niet onder van kwaliteit en je krijgt onze service van onze adviseurs er gratis bij. Wij werken onafhankelijk met ruim 20 verzekeringsmaatschappijen. Ook al sluit je hier direct een verzekering, dan kunnen wij altijd nog voor je kijken of het interessant is om verzekeringen te combineren. Hiervoor mag je altijd contact met ons opnemen.

Wat als de premie van mijn autoverzekering stijgt na één jaar?

Wij geven je graag service en wij kunnen het waarderen als je langer klant blijft, dus als na 1 jaar de premie stijgt dan kijken wij graag voor je na of een andere verzekeraar goedkoper is. Dit hebben wij binnen enkele minuten voor je nagekeken. Het over sluiten naar een lagere premie regelen wij dan voor je. Op deze manier hopen wij je lang als klant te kunnen houden. Want zeg nou eerlijk, daar hebben we allemaal wat aan.

Wil je je autoverzekering wijzigen?

Bij ons is het wijzigen van een autoverzekering heel eenvoudig. Je kunt ons online wijzigingsformulier gebruiken, ons bellen, emailen of de wijziging in je eigen polismap zetten. Ook bij het wijzigen van je autoverzekering kijken we graag opnieuw naar de beste en voordeligste auto verzekeringen.

Ik heb schade, wat nu?

Bij schade staan wij voor je klaar. Zorg er in ieder geval voor dat je foto’s maakt en een schadeformulier invult. Verzamel zo veel mogelijk gegevens, dit kan namelijk helpen om de schade te verhalen op een aansprakelijke tegenpartij. Je kan bij ons de schade melden via het online formulier, ons bellen, emailen of langskomen. Vanuit ons kantoor krijg je Gratis verhaalservice.

Gratis verhaalservice

Sluit je een auto verzekering via ons, dan geven wij je er Gratis Verhaalservice bij. Deze service neemt het verhalen van een schade uit jouw handen. Een professioneel team gaat voor jou de blikschade, kledingschade, bagageschade en zelf letselschade verhalen.

Ik heb een tweede gezinsauto maar nog geen schadevrije jaren.

Heb je er een tweede auto bij gekocht maar daarvoor nog geen schadevrije jaren opgebouwd? Dan begin je meestal met heel weinig korting. Wij kunnen voor je zorgen dat je dezelfde korting krijgt als je eerste auto. Wij hebben auto verzekeringen in huis waarbij wij deze kortingsregelingen nog kunnen toepassen. Op internet is niet of nauwelijks te vinden. Wij hebben het zo voor je uitgezocht. Neem hiervoor even contact met ons op.

Pagina’s die met auto verzekeringen te maken hebben: