Quadverzekering

quadverzekering

Onze quadverzekering heeft een lage premie. Bereken je premie en kies voor een goedkope quad verzekering met de dekking die jij wenst.
Heb je toch een lagere premie gevonden? Mail ons dan het goedkopere alternatief. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Via ons mail formulier kun je een schermprint of offerte toevoegen.

Quadverzekering ook voor jongere bestuurders
Bij ons kun je de quad verzekering afsluiten al vanaf 18 jaar.

Aanvullende verzekeringen
Je kan de quad verzekering uitbreiden met een ongevallen opzittende verzekering, een schade opzittende verzekering en/of een rechtsbijstandverzekering.


Direct afsluiten
Sluit je quadverzekering direct af. Je kunt na het zien van de premie de quad verzekering gelijk aanvragen. De aanvraag wordt direct verwerkt. Zijn er geen bijzonderheden, dan gaat de dekking gelijk in. Je ontvangt de polis via email of als je wilt per post.

Quad als landbouwvoertuig
Wil je een quad als landbouwvoertuig verzekeren, kijk dan op de pagina: quad als landbouw voertuig gebruiken

Trike, Buggy, Go-Kart, Piaggio MP3
Voor een Trikeverzekering verwijzen wij je naar de pagina Trikeverzekering en een buggy verzekering of een Go-Kart verzekering kun je eenvoudig berekenen op Buggy verzekering berekenen kom je er met de onze pagina er niet uit, dan kun je ook een offerte opvragen. Voor een Piaggio MP3 verzekering verwijzen wij je naar de pagina: Piaggio MP3 verzekeren


Quick links:
Motorverzekering
Bromfietsverzekering
Autoverzekering
Bromfietsverzekering voor een quadverzekering tot 50cc
Quad.startpagina.nl