Vespa scooter verzekeren

vespa scooter verzekeren bij Assurantiesite.nl
Vespa scooter verzekeren dat regel je bij Assurantiesite.nl

Je Vespa scooter verzekeren doe je hier goedkoop en snel. Vergelijk hier je premie. Vespa’s zijn mooie, maar ook zeker diefstal gevoelige, scooters daarom is het belangrijk dat je de goede dekking kiest, bijvoorbeeld Wa + Beperkt Casco of Wa + Diefstal, uiteraard kun je ook uitgebreider kiezen of slechts de verplichte Wa dekking.

Direct dekking voor je Vespa scooter Direct dekking voor je Vespa scooter.

opbouw van schadevrije jaren Opbouw Schadevrije jaren.

Niet goed geld terug Niet goed, geld terug tot 14 dagen.

Gratis Verhaalservice Nu Gratis Verhaalservice.

onafhankelijk dus wij vinden altijd de goede verzekering voor je Assurantiesite.nl geeft service en advies zonder kosten.

Direct je Vespa verzekerd

Wil je je Vespa direct verzekeren, dan is dat bij ons mogelijk. Kies de premie die je wenst en je kunt de verzekering daarna gelijk aanvragen. Zijn er geen bijzonderheden, zoals een rijontzegging, dan gaat de dekking direct in.

Bouw schadevrije jaren met je Vespa scooter verzekering

Ga je je Vespa Scooter verzekeren bij ons dan bouw je schadevrije jaren op. Je kunt ook de schadevrije jaren van een voorgaande verzekering bij ons weer gebruiken. Op die manier ontvang je de maximale korting. Let op: opgebouwde schadevrije jaren kun je maar op één voertuig tegelijk gebruiken.

Niet goed, geld terug

Is de polis of de premie toch niet helemaal wat je wilde, dan kun je de verzekering binnen 14 dagen kosteloos annuleren of wijzigen. Heb je advies nodig, dan kun je die van ons zonder kosten krijgen.

Je Vespa Scooter verzekeren en ontvang Gratis Verhaalservice

Welke verzekering je ook kiest voor je Vespa, wij geven je er GRATIS verhaalservice bij. Zo weet je zeker dat je geholpen wordt om een schade aan je scooter te verhalen en zelf letselschade voor jou en of je medepassagier.

Wij werken onafhankelijk

Wij werken onafhankelijk en zijn dus niet gebonden aan één verzekeraar. Daarom kun je bij ons altijd terecht voor een eerlijk advies. Ook bij een premie verhoging kun je bij ons navragen of er een goedkoper alternatief is. Wij zoeken het graag voor je uit.

Ons cijfer:

Zie wat onze relaties van ons vinden op: Klantenvertellen.nl.