Verzekering Scooter

verzekering scooter bij Assurantiesite.nl

Vind jouw verzekering voor je scooter

De verzekering voor je scooter heb je hier snel gevonden. Je kan kiezen voor de dekking WA verzekering, Wa Extra dat is met diefstal, storm en brand of Allrisk, dan is vandalisme en spontaan omvallen ook verzekerd.

De beste verzekering en toch goedkoop

Vergelijk hier de beste scooter verzekeringen, ga hiervoor gelijk naar de pagina scooter verzekering vergelijken. Je kunt de verzekering direct afsluiten of de offerte naar je mail sturen. Sluit je de verzekering af dan wordt je aanvraag direct verwerkt en je kun vandaag nog rijden. De polis ontvang je in je email en de groene kaart kun je via de post ontvangen.

Gratis Verhaalservice bij de verzekering voor je scooter

Bij ons krijg je Gratis Verhaalservice bij deze verzekering. Heb je letsel of schade aan je scooter, dan gaat onze professionele verhaalservice de schade verhalen bij de aansprakelijke tegenpartij. Zou je een schade zelf moeten verhalen, dan is de kans groot dat je niet alles vergoed krijgt en onze verhaalservice bespaart je ook nog eens een hoop geregel.

14 dagen bedenktijd

Heb je de verzekering voor je scooter afgesloten maar bedenk je je, dan kun je bij ons eenvoudig je verzekering Gratis annuleren tot 14 dagen na afsluiten. Ook als je een scooter gaat kopen en de koop gaat toch niet door, ook dan kun je Gratis annuleren.

Vergelijk hier je scooterverzekering:

Liever een scooterverzekering van Klaverblad of Unigarant?

Wil je geen vergelijking maken maar direct een verzekering kiezen van Unigarant of Klaverblad, kies dan dan hieronder de verzekering die je wenst: