Tussenpersoon Apeldoorn

Tussenpersoon Apeldoorn Het Assurantiehuis

Tussenpersoon Apeldoorn – Op zoek naar een assurantiekantoor in Apeldoorn, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons kantoor bestaat sinds 1927 en is gevestigd aan de Deventerstraat 36. Dat is tegen het centrum van Apeldoorn. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar en hebben voldoende eigen parkeerplaatsen.

Advies en bemiddeling voor al jouw verzekeringen

Wij helpen je graag bij al je verzekeringen. Zo kunnen wij voor je premie vergelijken en verschillende verzekeringen van verschillende verzekeraars combineren in een pakket. Op die manier weet je zeker dat je het voordeligste uit bent met je verzekeringen. Wij werken met circa 20 verzekeringsmaatschappijen samen, hierdoor is de keuze via ons kantoor dan ook erg groot.

Samen met jouw wensen kijken wij graag wat het beste bij je past. Heb je een schade dan helpen wij jou. Kies je voor een direct kanaal dan zal je vrijwel zelf alles moeten regelen en meestal ben je niet goedkoper uit. Voor onze service hoef je niet nog eens apart een abonnement te betalen. Voor een lopende verzekering kun je bij ons altijd even navragen of er inmiddels een lagere premie mogelijk is. Voor een autoverzekering in Apeldoorn, verwijzen wij je naar onze pagina autoverzekering-apeldoorn.com

Wij zijn je graag van dienst als jouw tussenpersoon in Apeldoorn. Je kan bij ons zo even binnen lopen. De koffie staat niet klaar, je krijgt bij ons verse koffie.

Onze contact gegevens vind je op de pagina: Over ons