Telefoonverzekering

telefoonverzekering

Sluit vandaag nog een voordelige telefoonverzekering af. Op onze goedkope telefoonverzekering krijg je de beste dekking die beschikbaar is. Deze all-risk verzekering biedt onder andere dekking voor verlies, diefstal, schade door vallen, waterschade en alle andere van buitenkomende onheilen.

Waar verzekerd
De dekking gaat in zodra je buitenshuis bent en biedt over de hele wereld dekking. Bij schade mag je een eigen reparateur uitzoeken of je kunt gebruik maken van de herstelservice van de verzekeraar.

Wat kan er nog meer op verzekerd worden
De telefoonverzekering kan ook gebruikt worden voor je andere mobiele apparatuur, zoals een iPad, iPad, tablet, digitale camera, laptop etc. etc.

Meerdere toestellen op 1 polis
Let op: Je kunt ook meerdere apparaten op deze telefoonverzekering aanmelden. Heb je bijvoorbeeld een telefoon, een laptop en een fotocamera, dan kan je ook alle 3 de apparaten aan melden op de verzekering. Je kan ook gedurende de looptijd van de verzekering, gewoon wijzigingen doorgeven. Heb je een nieuw mobieltje dan kan deze gewoon gewijzigd worden op je telefoon verzekering. Het is dus niet nodig om een nieuwe verzekering af te sluiten.

Zoek niet verder en sluit vandaag nog een goedkope telefoonverzekering af met de allerbeste dekking.

In huis
Binnenshuis valt je telefoon onder je inboedel. Mocht er thuis schade plaats vinden, dan kan je het meestal claimen op je eigen inboedelverzekering. Als je inboedelverzekering geen dekking heeft voor je mobiele telefoon, dan kan je bij ons een andere inboedelverzekering afsluiten, zie: inboedelverzekering of .

Schade
Heb je schade, kijk dan op de volgende pagina voor meer informatie: schade telefoonverzekering