Snorfietsverzekering

Snorfietsverzekering regel je bij Assurantiesite.nl
Snorfietsverzekering Assurantiesite.nl

Een snorfietsverzekering regel je goedkoop bij Assurantiesite. Vergelijk hier de premies van ASR, Allianz, Reaal en meer. Van ons krijg je er GRATIS verhaalservice bij voor letselschade en schade aan je scooter en kleding.

Je snorfiets direct verzekerd

Vraag je bij ons je snorfietsverzekering aan dan wordt deze direct behandeld en je ontvangt de polis in je email. Je kunt dan gelijk gaan rijden. Heb je hiervoor al schadevrije jaren opgebouwd dan kun je de verklaring van schadevrije jaren later naar ons toe mailen. Wij zorgen dan dat deze verwerkt wordt voor de juiste korting.

Niet goed, geld terug

Is de verzekering toch niet helemaal wat je wilt, dan kun je zonder opgave van rede de verzekering tot 14 dagen kosteloos annuleren. Is er al premie afgeschreven voor je snorfiets, dan ontvang je dat netjes weer terug.

Gratis verhaalservice

Wij geven je Gratis Verhaalservice bij de verzekering die je kiest. Het maakt dus niet uit of je nu kiest voor een ASR snorfietsverzekering, of die van Allianz of een andere verzekeraar. De verhaalservice die wij aanbieden is niet alleen voor schade aan je snorfiets maar ook voor letselschade voor jou of je mede passagier.

Assurantiesite.nl staat voor service

Assurantiesite.nl geeft je service. Wil je advies, dan kan dat bij ons gewoon. Wij helpen je graag bij jouw vragen. Heb je in de toekomst een wijziging of vind je de premie te hoog geworden, dan staan wij graag voor je klaar om te kijken naar andere mogelijkheden. Wij werken onafhankelijk en rekenen geen toeslag en ook geen andere bijkomende kosten. Je hoeft in de toekomst dus nooit meer te zoeken. Dat doen wij voor jou. Ook bij schade zijn wij jouw aanspreekpunt en helpen jou verder.

Neem ook eens een kijkje op onze pagina Brommer.biz, voor bromfietsverzekeringen en scooterverzekeringen.