Scootmobielverzekering

Scootmobielverzekering

Een scootmobielverzekering is speciaal voor een drie of vierwielige, elektrisch aangedreven scooters. Een scootmobiel wordt meestal gebruikt door mensen met een mobiliteitsbeperking of door minder validen.

scootmobielverzekering

Een scootmobiel wordt ook wel een invalidenwagen genoemd.

Een scootmobiel heeft geen kenteken en valt onder de categorie ongekentekende voertuigen. Een scootmobiel valt onder de Wet Aansprakelijkheid Motorrijtuigen zodat het wel nodig is een WA verzekering af te sluiten. Bij een scootmobiel verzekering krijg je dus een verzekeringsplaatje (of sticker) die u achter op de scootmobiel moet monteren.

Een scootmobiel verzekering sluit je eenvoudig een goedkoop via ons. Voordat je een verzekering afsluit krijg je de premie te zien. Is de premie naar wens dan kun je offerte direct omzetten in een aanvraag. De polis en het bijbehorende verzekeringsplaatje of verzekeringssticker krijg je via de post toegestuurd.

Inclusief verzekeringsplaatje
Bij een scootmobielverzekering krijg je het bijbehorende verzekeringsplaatje. De verzekering loopt van 1 mei tot 1 mei. Gaat de verzekering op een latere datum dan betaal je dus premie over een kortere periode. Een scootmobiel verzekering wordt niet automatisch verlengd. Je ontvangt in april een vrijblijvend verlengingsvoorstel.

Direct de goedkoopste invalidenwagenverzekering berekenen, klik hier.

Quick links:
Segway verzekering berekenen
Bromfietsverzekering
Bromfietsverzekering vergelijken
Scootmobiel.startkabel.nl

Paste your AdWords Remarketing code here