Online afsluiten

Het online afsluiten van verzekeringen is zeer eenvoudig en zonder enig risico bij ons. Al meer dan 15 jaar geleden is de Assurantiesite begonnen met het verstrekken van informatie over premie en voorwaarden met als eis dat de producten die online kwamen ook direct afgesloten konden worden.

In het begin
In het begin was het heel moeilijk om van een verzekeraar toestemming te krijgen, voor het online afsluiten van een verzekering. Inmiddels ruim 15 jaar later is dit helemaal ingeburgerd en sluiten vele mensen hun verzekering via een website af.

Je loopt bij ons geen risico, is een polis niet naar wens, dan mag deze geweigerd worden, zie meer bij onze zekerheden op de pagina .

Vergelijken en online afsluiten
Om een objectief beeld te geven, is het mogelijk om de verzekeringen te vergelijken en afsluiten. Zo loop je niet tegen een onaangename verrassing aan. Wij proberen zo veel mogelijk premies te tonen. Naast een premievergelijking kan je ook de polisvoorwaarden vergelijken. Bespaar op je premie maar niet op de kwaliteit. Kies daarom voor het online gemak van de Assurantiesite.

Kies de verzekering die u zoekt en bereken uw verzekering. Komt u er niet uit, neem dan gerust contact met ons op via de pagina: Over Ons/