Motorverzekering vergelijken

motorverzekering vergelijken

Heerlijk, als je op je motor stapt om erop uit te gaan. Of als je gewerkt hebt om langs de files te rijden. Met onze motorverzekeringen van de bekende verzekeraars kun je zonder zorgen blijven rijden. Je profiteert van snelle en betrouwbare service bij schade door de bekende hulpdiensten. Zowel in Nederland als in het buitenland. Ook bij pech kun je geholpen worden. Je moet dan wel de verzekering uitbreiden met een pech-hulp dekking. Lees meer over de motorverzekering op: Motorverzekering

Motorverzekering wat wordt er vergeleken?

Even wat invullen en je ziet al snel welke bekende en goede verzekeraar voor jou het goedkoopst uit komt. De verzekeraars zijn onder andere Unigarant van de ANWB, ASR, Nationale Nederlanden en Allianz. Je kunt dan gelijk de voorwaarden inzien en de verzekeringskaart bekijken. De verzekeringskaart is een beknopt overzicht met wat er wel en niet verzekerd is. Maak je keuze en dan kun je daarna aanvullende dekkingen kiezen.

Aanvullende dekkingen die je kunt kiezen bij de motorverzekering.

Schadeverzekering opzittenden

Deze verzekering dekt de werkelijk geleden schade van de opzittenden van de verzekerde motor. De schade kan bijvoorbeeld uit zaakschade (kleding, brillen, etc.), inkomstenderving, vervoerskosten, medische kosten, uitvaartkosten, smartengeld en huishoudelijke hulp bestaan. Deze dekking is ook voor jou als bestuurder.

Ongevallen opzittenden Als bij een ongeval een opzittende van de motor letsel oploopt, invalide raakt of om het leven komt zorgt deze aanvulling ervoor dat er altijd een bedrag wordt uitgekeerd. Dit geldt ook voor situaties waar de bestuurder zelf schuld draagt. Deze dekking is ook voor jou als bestuurder.

Verhaalsrechtsbijstand De verhaalsrechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische hulp bij het verhalen van schade. Schade die je hebt opgelopen in het verkeer. De dekking geldt voor het motorrijtuig dat op de polis vermeld is. LET OP! Deze dekking krijg je van ons nu Gratis, dus kies deze NIET

Motorrijtuigenrechtsbijstand De motorrijtuigenrechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische hulp bij geschillen over het motorrijtuig dat op de polis vermeld is. Heb je een probleem over aankoop, schade of reparatie dan helpen juristen jou.

Oldtimer Motorverzekering

Wij geven je service.

Heb je bij ons de motorverzekering afgesloten dan staan wij voor je klaar. Je kunt ons eenvoudig persoonlijk bereiken. Wij helpen je bij advies, bij schade en alles wat erbij hoort. Wil je na een jaar of het goedkoper kan, dan zoeken wij het voor je uit. Dit hoort bij ons service. Dus wij sturen je ook geen rekening en sluiten ook geen abonnement bij je af. Is je verzekering niet naar wens dan mag je zonder opgave van rede de verzekering zelfs annuleren. Dat kan tot 14 dagen na het afsluiten. Je krijgt dan al je geld terug.

Is jou motor een oldtimer motor, dan kun je het beste even naar onze pagina Oldtimer motorverzekering. De beste oltimer motorverzekering hebben wij voor jou uitgezocht.
Quadverzekering (boven 50cc)

Heb je een trike, dan kun je het beste even kijken op de pagina Trikeverzekering. Een pechhulp verzekering kun je voor de auto afsluiten maar ook voor de motor als losse verzekering, lees hier meer over op de pagina: Auto pechhulp