Motion Mirage verzekeren

De Motion Mirage is een compact, wendbaar, betaalbaar en volledig elektrisch invalidenvoertuig. Het voertuig is ontworpen om mensen met verminderde mobiliteit door bijvoorbeeld oplopende leeftijd, ziekte of beperking te helpen. Het voertuig is gemakkelijk te parkeren en rijdt comfortabel naar uw bestemming. De Motion Mirage is een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld de Canta of de Amica. Voor het besturen van de Motion Mirage is geen rijbewijs nodig, maar een verzekering heb je wel nodig. Vraag je offerte op via de pagina: motion-mirage-verzekering-afsluiten

Wil je een verzekering voor een Canta afsluiten, vraag dan je premie op via de pagina canta verzekering afsluiten. Ook een Arola verzekering kun je via deze pagina regelen. Genoemde premie en acceptatie is onder voorbehoud.

De voordelen van een Motion Mirage

De Motion Mirage is een compact, wendbaar, betaalbaar en volledig elektrisch invalidenvoertuig. Het voertuig is gemakkelijk te parkeren en biedt comfortabel rijden naar jouw bestemming. Het voertuig beschikt standaard over verwarming, zodat je ook in de winter warm aankomt. De Motion Mirage 2.0 heeft een aantal nieuwe functies voor nog meer comfort, zoals een nieuw dashboard waarop informatie op een meer overzichtelijke manier kan worden gepresenteerd, een groter LED-scherm, contactloze vergrendelingssysteem, achteruitrijcamera, elektrische ramen, centrale deurvergrendeling, stuur- en rembekrachtiging en Bluetooth . Het voertuig is volledig aan te passen aan uw wensen en behoeften. Daar hangt natuurlijk ook een prijs kaartje aan. Daarom bieden wij jou ook de mogelijkheid om de Motiona Mirage Allrisk te verzekeren.