Inboedelverzekering Apeldoorn

Inboedelverzekering Apeldoorn

inboedelverzekering apeldoorn

 
Op zoek naar een gewoon goede inboedelverzekering in Apeldoorn, dan kan je bij ons terecht. Wij zijn als adviseur in Apeldoorn sinds 1927 actief. Je kunt bij ons op kantoor of online via onze website een inboedelverzekering afsluiten. Maak hier een premieberekening voor een inboedelverzekering van Klaverblad Verzekeringen. Wil je meerdere verzekeraars met elkaar vergelijken ga dan naar de pagina:
inboedelverzekering vergelijken

In een paar simpele stappen kan de gewoon goede inboedelverzekering bij Klaverblad Verzekeringen berekenen. Je krijgt bij je inboedelverzekering de beste dekking en garantie tegen onderverzekering. Dus nooit achteraf een discussie over de hoogte van de verzekerde som.

Belangrijke pluspunten:
 Geen eigen risico, behalve bij huurdersbelang
 Garantie tegen onderverzekering
 10% korting bij Politiekeurmerk Veilig Wonen

Andere verzekeringen
Naast de inboedelverzekering kan je ook nog een glasverzekering en een kostbaarhedenverzekering afsluiten.

 
Glas
Voor € 30,- per jaar verzeker je de ruiten van je huis mee. Deze verzekering geldt ook voor glas in bijvoorbeeld een terrasafscheiding of een windscherm.

Kostbaarheden
Heb je kostbare spullen zoals sieraden, horloges of film en fotoapparatuur dan kan je die op de speciale kostbaarhedenverzekering verzekeren.

Wat behoort tot inboedel
Vaak hoor je de vraag wat er nu bij je inboedel hoort en wat er bij je woonhuis hoort. Alles wat los zit of wat je gemakkelijk los kunt krijgen hoort bij je inboedel. Het zijn de spullen die je meeneemt als je gaat verhuizen. Alles wat vast zit en wat je dus niet makkelijk los kunt krijgen hoort bij je woonhuis. Hierbij kan je dus bijvoorbeeld dekken aan een wastafel.

Verbeteringen huurwoning
Als je een huurwoning hebt, kan het natuurlijk zijn dat je toch verbeteringen hebt aangebracht welke je niet zo makkelijk weg kunt halen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een mooie keuken, een andere badkamer of een houten vloer. Dit wordt huurdersbelang genoemd en dat valt standaard onder de dekking van de inboedelverzekering van Klaverblad.

Garantie
Zoals bij de pluspunten al werd aangehaald heb je bij de inboedelverzekering Apeldoorn krijg je bij het gebruiken van de waardemeter garantie tegen onderverzekering. Bij schade zou kunnen blijken dat het verzekerd bedrag te laag is. Ze noemen dit onderverzekering. Dat betekend dat er bij schade niet het volledige bedrag zou worden betaald. Als u de waardemeter gebruikt, dan krijgt u automatisch garantie tegen onderverzekering.

Welke verzekeringen nog meer
In het verzekeringspakket voor particulieren kan niet alleen een inboedelverzekering maar het pakket is ook geschikt voor een woonhuisverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering, personenautoverzekering en gezinsongevallenverzekering. Kijk nu nog hoe een gewoon goede inboedelverzekering Apeldoorn per maand kost en breidt het pakket uit met je andere verzekeringen. Besparen op je brandverzekeringen en bijbehorende verzekeringen was nog nooit zo eenvoudig. Je bespaart wel op de premie maar zeker niet op de kwaliteit.

Hulp nodig
Vind je het lastig om zelf de premie te berekenen, stuur ons dan een mail of neem tijdens kantooruren contact met ons op, zie onze contact pagina. Wij maken graag een scherpe offerte voor je. Ook voor het afsluiten van de verzekering helpen wij je graag verder.

Bij het samenstellen van de bovengenoemde informatie hebben wij getracht zo zorgvuldig mogelijk alle informatie weer te geven. Echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Voor alle aanvullende informatie vraag dan naar de beschikbare brochures en bijbehorende polisvoorwaarden.

Paste your AdWords Remarketing code here