Inboedelverzekering Apeldoorn

inboedelverzekering Apeldoorn - Assurantiesite.nl

Op zoek naar een gewoon goede inboedelverzekering in Apeldoorn, dan kan je bij ons terecht. Wij zijn als adviseur in Apeldoorn sinds 1927 actief. Je kunt bij ons op kantoor of online via onze website een inboedelverzekering afsluiten. Sluit je de verzekering online af, dan kun je nog steeds van onze service gebruik maken en kun je ook op ons kantoor in Apeldoorn langs komen. Maak hier een premieberekening voor een inboedelverzekering van Klaverblad Verzekeringen. Wil je meerdere verzekeraars met elkaar vergelijken ga dan naar de pagina: inboedelverzekering vergelijken

In een paar simpele stappen kan de gewoon goede inboedelverzekering bij Klaverblad Verzekeringen berekenen. Je krijgt bij je inboedelverzekering de beste dekking en garantie tegen onderverzekering. Dus nooit achteraf een discussie over de hoogte van de verzekerde som.

Belangrijke pluspunten:
 Geen eigen risico, behalve bij huurdersbelang
 Garantie tegen onderverzekering
 10% korting bij Politiekeurmerk Veilig Wonen

Aanvullende dekkingen bij een inboedelverzekering

Naast de inboedelverzekering kan je ook nog een glasverzekering en een kostbaarhedenverzekering afsluiten. Voor € 30,- per jaar verzeker je de ruiten van je huis mee. Deze verzekering geldt ook voor glas in bijvoorbeeld een terrasafscheiding of een windscherm. Heb je kostbare spullen zoals sieraden, horloges of film en fotoapparatuur dan kan je die op de speciale kostbaarhedenverzekering verzekeren.

Wat behoort er tot inboedel?

Vaak hoor je de vraag wat er nu bij je inboedel hoort en wat er bij je woonhuis hoort. Alles wat los zit of wat je gemakkelijk los kunt krijgen hoort bij je inboedel. Het zijn de spullen die je meeneemt als je gaat verhuizen. Alles wat vast zit en wat je dus niet makkelijk los kunt krijgen hoort bij je woonhuis. Hierbij kan je dus bijvoorbeeld denken aan een wastafel.

Verbeteringen van de huurwoning, huurdersbelang

Als je een huurwoning hebt, kan het natuurlijk zijn dat je toch verbeteringen hebt aangebracht welke je niet zo makkelijk weg kunt halen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een mooie keuken, een andere badkamer of een houten vloer. Dit wordt huurdersbelang genoemd en dat valt standaard onder de dekking van de inboedelverzekering van Klaverblad.

Garantie tegen onderverzekering

Zoals bij de pluspunten al werd aangehaald heb je bij de inboedelverzekering Apeldoorn garantie tegen onderverzekering. Bij schade zou kunnen blijken dat het verzekert bedrag te laag is. Ze noemen dit onderverzekering. Dat betekend dat er bij schade niet het volledige bedrag zou worden betaald. Als u de waardemeter gebruikt, dan krijgt u automatisch garantie tegen onderverzekering.

Verzekeringen in een pakket

Bij je inboedelverzekering kun je op een later moment andere verzekeringen bij sluiten zodat het een pakket wordt. Hierdoor worden de premies meestal lager door pakketkorting. In het pakket kun je een woonhuisverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering, personenautoverzekering en gezinsongevallenverzekering toevoegen. Kijk nu nog hoe een gewoon goede inboedelverzekering Apeldoorn per maand kost en breidt het pakket uit met je andere verzekeringen. Besparen op je brandverzekeringen en bijbehorende verzekeringen was nog nooit zo eenvoudig. Je bespaart wel op de premie maar zeker niet op de kwaliteit.

Wij staan voor je klaar

Wil je graag gratis advies, kom langs, stuur ons dan een mail of neem tijdens kantooruren contact met ons op, zie onze contact pagina. Wij maken graag een scherpe offerte voor je. Ook voor het afsluiten van de verzekering helpen wij je graag verder.