Hyosung Quadro verzekeren

Je Hyosung Quadro verzekeren doe je bij ons goedkoop en snel. Bij ons is het geen probleem om een motorverzekering af te sluiten met een auto rijbewijs.

Hoge korting
Het aantal schadevrije jaren op je autoverzekering mag je bij ons ook weer gebruiken voor deze verzekering zo heb je gelijk een hoge instap korting op de Gilera Fuoco verzekering. Je hoeft de autoverzekering niet eens naar ons over te sluiten, natuurlijk mag dit wel. Dit kan je ook vaak weer een hoop premie besparen.

Gratis Pechhulp
Onze Hyosung Quadro verzekering heeft gratis Pechhulp als de scooter niet ouder is dan 12 jaar. Valt je scooter uit door een gebrek van de motor of door pech, dan kun je snel weer verder rijden.

Gratis Verhaalservice
Wij laten je er niet alleen voor staan. Bij ons krijg je er gratis verhaalservice bij. Wij laten je er dus bij schade niet alleen voor staan.

Niet goed, geld terug
Ga je direct je Hyosung Quadro verzekeren en is de verzekering toch niet wat je wilt, dan kun je de verzekering tot 14 dagen na afsluiten kosteloos annuleren.

Keuze in dekking
Bij de Wa-Casco (Allrisk) verzekering kun je de dekking uitbreiden met 3 jaar aankoop garantie. De verzekering kan verder nog uitgebreid worden met een schadeverzekering opzittenden, helm en of kleding, rechtsbijstand en pechhulp voor je eigen woonplaats.

Direct een premie of via email
Wil je de premie weten en/of de verzekering direct in orde maken, dan kan dat via de pagina Piaggio MP3 verzekering berekenen (ook geschikt voor de Hyosung). Wil je persoonlijk contact dan kun je ons natuurlijk even bellen.