Gilera Fuoco verzekering


Gilera Fuoco verzekering

Een Gilera Fuoco verzekering kan je bij ons afsluiten. De Gilera Fuoco is een stoere en aparte verschijning met 3 wielen. Ook al heeft hij 2 wielen aan de voorkant, hij rijdt toch als een motor (scooter). Het leuke is wel dat je bij het stoplicht de voorvork even vast kan zetten zodat je je benen niet op de grond hoeft te zetten. Deze 3 wielige motor heeft wel een gewoon auto kenteken. Voor de verzekeraars is het hierdoor gelijk een afwijkend risico en lastiger te verzekeren.

Er zijn maar weinig verzekeraars die zo een motor(scooter) verzekeren. Bij ons is het zo geregeld. Op de pagina gilera fuoco verzekering berekenen, zie je al snel een premie staan. Geeft ons pagina geen premie door, bel of mail ons dan even. Bevalt de premie dan kun je direct de verzekering afsluiten. De dekking voor de verzekering kan dus direct ingaan.

Hoge korting
Het aantal schadevrije jaren van je autoverzekering gebruiken wij voor een hoge instap korting. Je hoeft de auto verzekering niet eens naar ons over te sluiten.

Gratis Verhaalservice
Bij ons krijg je gratis verhaalservice bij je verzekering. Zo sta je na een schade er niet alleen voor.

Niet goed, geld terug
Ga je direct je Piaggio MP3 verzekeren en is de verzekering toch niet wat je wilt, dan kun je de verzekering tot 14 dagen na afsluiten kosteloos annuleren.

Keuze in dekking
Bij de Allrisk verzekering kun de dekking uitbreiden met 3 jaar aankoopgarantie. Daarnaast kun je voor een schadeverzekering opzittenden, helm en of kleding, rechtsbijstand en pechhulp voor je eigen woonplaats.