Brommerverzekering

Stel je brommerverzekering samen, kijk wie het goedkoopst is en sluit je verzekering direct af. Je kunt gelijk gaan rijden. Heb je later nog twijfels dan mag je kosteloos annuleren tot 14 dagen na afsluiten.

AGM Caferacer

Vergelijk in een paar simpele stappen de premie van verschillende verzekeraars en sluit de brommer verzekering van je keuze af. De verzekering kan gelijk ingaan, je mag dus gelijk rijden. Een polis ontvang je binnen een paar tellen in je e-mail.

Heb je de verzekering afgesloten dan krijg je bij ons je eigen persoonlijk online polismap. Zo ben je je polis nooit kwijt, kun je wijzigingen doorgeven of een schade melden. Wil je ook eens een andere verzekering vergelijken, dan kun je in je polismap gelijk aan de gang.

Welke dekkingen zijn er bij de brommerverzekering?

Voor de brommerverzekering zijn alle dekkingen beschikbaar. Zo kan je kiezen voor alleen een WA verzekering of voor een uitgebreidere dekking zoals bijvoorbeeld diefstal dekking of all-risk dekking. Daarnaast zijn er ook aanvullende dekkingen beschikbaar. Hierbij kan je denken aan verhaalsrechtsbijstand en een ongevallen opzittende verzekering.

Jouw voordeel brommerverzekering via Assurantiesite.nl

Wij zijn niet gebonden aan één verzekeringsmaatschappij. Dat heeft als voordeel dat de resultaten bij het vergelijken niet beïnvloed worden. Je krijgt dus de voordeligste verzekering te zien. Sluit je de verzekering bij ons af, dan rekenen wij geen aanvullende kosten. Sterker nog, je krijgt bij ons er Gratis Verhaalservice bij en je mag ons altijd vragen om advies. Wij zijn telefonisch en via email bereikbaar, je kunt ook bij ons langskomen mocht je in de buurt wonen. Heb je een keer een wijziging of een schade, dan staan wij voor je klaar. Bij een wijziging kijken wij graag opnieuw of je nog steeds voordelig verzekerd bent. Wil je zomaar eens weten of je verzekering goedkoper kan, vraag het dan bij ons na. Wij staan voor je klaar.

Quick links:
Motorrijtuig wijziging
Segway verzekering berekenen
Bromfietsverzekering vergelijken
Brommer verzekering