Brommerverzekering

Stel je brommerverzekering samen, kijk wie het goedkoopst is en sluit je verzekering direct af. Je kunt gelijk gaan rijden. Heb je later nog twijfels dan mag je kosteloos annuleren tot 14 dagen na afsluiten.

brommerverzekering

Vergelijk in een paar simpele stappen de premie van verschillende verzekeraars en sluit de brommer verzekering van je keuze af. De verzekering kan gelijk ingaan, je mag dus gelijk rijden. Een polis ontvang je binnen een paar tellen in je e-mail.

Heb je de verzekering afgesloten dan krijg je bij ons je eigen persoonlijk online polismap. Zo ben je je polis nooit kwijt, kun je wijzigingen doorgeven of een schade melden. Wil je ook eens een andere verzekering vergelijken, dan kun je in je polismap gelijk aan de gang.

Brommerverzekering en uitbreidingen
Voor de brommerverzekering zijn alle dekkingen beschikbaar. Zo kan je kiezen voor alleen een WA verzekering of voor een uitgebreidere dekking zoals bijvoorbeeld diefstal dekking of all-risk dekking. Daarnaast zijn er ook aanvullende dekkingen beschikbaar. Hierbij kan je denken aan verhaalsrechtsbijstand en een ongevallen opzittende verzekering.

Waarom via Assurantiesite.nl afsluiten
Bij ons vergelijk je onafhankelijk de premie, wij zijn dus niet gebonden aan een verzekeraar. Wij werken met vele verzekeraars samen, op die manier ben je altijd voordelig uit. Heb je een keer een wijziging of een schade, dan staan wij voor je klaar. Ook voor informatie kun je bij ons terecht. Dit alles kost je niets.

Quick links:
Motorrijtuig wijziging
Segway verzekering berekenen
Bromfietsverzekering vergelijken
Brommer verzekering