Brommer verzekeren

brommer verzekeren

Je brommer verzekeren dat doe je bij ons altijd voordelig. Vul een paar gegevens in en je ziet direct welke verzekeraar het goedkoopst is. Bevalt de premie dan kun je de verzekering gelijk afsluiten en direct gaan rijden. Welke verzekering je ook kiest, wij staan altijd voor je klaar. Je kunt bij ons terecht voor wijzigingen, het verhalen van een schade en al je andere vragen. Deze service kost je niets extra. Je krijgt er van ons zelfs nog Gratis Verhaalservice bij.

Onze service

Wij geven je service bij je verzekering. Je kunt bij ons terecht voor advies en vragen over je verzekering. Een wijziging kun je ook aan ons doorgeven en wij kijken dan opnieuw welke verzekeraar het voordeligst is. Krijg je een keer een premie verhoging ook dan kijken wij graag voor je na wat de mogelijkheden zijn. Je hoeft dus zelf nooit meer uren op zoek als je je brommer wilt verzekeren. Wil je persoonlijk advies voor het verzekeren van je brommer, neem dan contact met ons op.

Gratis Verhaalservice

Brommer verzekeren met Gratis Verhaalservice. Welke verzekeringsmaatschappij je ook kiest, wij geven je er Gratis Verhaalservice bij. Heb je gekozen voor alleen een WA dekking en iemand anders heeft je aangereden, dan ontvang je niet automatisch een schadevergoeding. Vrijwel bij alle verzekeringen moet je dan de schade zelf gaan verhalen. Bij ons is dat dus niet zo. Wij nemen het verhalen van je schade volledig van je over, zelfs als het gaat om letselschade.

Premie verhoging en wijziging

Loopt je verzekering al een tijdje en krijg je een premie verhoging, dan kun je bij ons vragen om te kijken of er een goedkopere brommer verzekering mogelijk is. Wij kunnen de verzekering dan ook voor jou aanpassen, hiervoor hoef je dan niets meer te doen. Heb je een wijziging, ook dan kijken wij graag voor je na wat het de beste en de voordeligste verzekering voor jou is.