Brommer Quad Verzekeren

Een Brommer quad verzekeren doe je bij Assurantiesite.nl

Een quad met een bromfietskenteken, dus met het gele kentekenplaatje, die kun je hier goedkoop verzekeren. vergelijken en snel zien welke verzekeraar het voor en ook gelijk de verzekering afsluiten.

Wat kost een een brommer quadverzekering?

De verplichte minimale dekking WA is er al vanaf € 6,- per maand inclusief kosten en assurantiebelasting. Vul hieronder jouw gegevens in en zie direct wat de premie voor jou wordt. Kies bij soort “automaat tot 45 km/h”

Wanneer mag ik met een bromfiets quad rijden?

Quad is goedgekeurd als bromfiets, of scooter. Je moet minimaal 16 jaar zijn en een bromfietsrijbewijs, of gelijk gesteld rijbewijs, hebben. De brommer quad moet voorzien zijn van een kenteken. Zonder kenteken kun je de bromfiets quad niet verzekeren en mag je er niet mee de weg op.

Ik wil mijn brommer quad verzekeren, welke dekking moet ik nemen?

Je bent verplicht om minimaal een Wa verzekering te hebben. Wa staat voor de Wettelijke Aansprakelijkheid. Veroorzaak je schade met je brommer quad dan ben je wettelijk verplicht deze schade aan een ander te vergoede. Hiervoor is dus de Wa dekking. De officiële term is WAM een afkorting voor de naam Wettelijke Aansprakelijkheid Motorrijtuigen. Je kunt de bromfiets quad verzekering natuurlijk ook uitbreiden met een diefstal dekking of een allrisk dekking.