Piaggio M64 verzekeren

Piaggio-M64-verzekering

Een Piaggio M64 verzekeren lastig? Of je Piaggio M64 nou een auto of motor kenteken heeft, het maakt niet uit. Wij hebben de scherpste premie voor je.

Hoge korting
Het aantal schadevrije jaren van je autoverzekering gebruiken wij voor een hoge instap korting. Je hoeft de auto verzekering niet eens naar ons over te sluiten.

Gratis Verhaalservice
Bij ons krijg je gratis verhaalservice bij je verzekering. Zo sta je na een schade er niet alleen voor.

Niet goed, geld terug
Ga je direct je Piaggio M64 verzekeren en is de verzekering toch niet wat je wilt, dan kun je de verzekering tot 14 dagen na afsluiten kosteloos annuleren.

Rijbewijs
Heeft je Piaggio een auto kenteken dan mag je er dus op rijden met een auto rijbewijs. Bij het invoeren van je gegevens waar motorrijbewijs staat, autorijbewijs lezen.

Keuze in dekking
Bij de Allrisk verzekering kun de dekking uitbreiden met 3 jaar aankoopgarantie. Daarnaast kun je voor een schadeverzekering opzittenden, helm en of kleding, rechtsbijstand en pechhulp voor je eigen woonplaats.

Direct een premie of via email
Wil je de premie weten en/of de verzekering direct afsluiten, dan kan dat via de pagina Piaggio M64 verzekering berekenen. Wil je persoonlijk contact dan kun je ons natuurlijk even bellen.