Allianz stopt met bromfietsverzekeringen

Vanaf april 2022 stopt Allianz met bromfietsverzekeringen. Allianz Nederland gaat dan ook deze verzekeringen actief opzeggen.

Waarom gaat Allianz Nederland de bromfietsverzekeringen beëindigen?

Dit is wat de verzekeraar erover schrijft: Om de complexiteit binnen ons productaanbod verder te verminderen en nog meer focus in ons productaanbod aan te brengen gaan wij komend jaar over tot actieve opschoning van een aantal producten. In de praktijk komt dit neer op het actief beëindigen (royeren) van de betreffende verzekeringen per eerstkomende contractvervaldatum vanaf 1 april 2022. Het gaat daarbij om Bromfiets- en Gezinsongevallenverzekeringen.

Biedt Allianz een alternatief aan?

Nee, Allianz biedt biedt hun klanten geen alternatief aan.

Wij helpen onze klanten met een Allianz verzekering wel.

De komende tijd worden onze klanten die een Allianz bromfietsverzekering hebben door ons geïnformeerd met een voorstel die beter is, voordeliger is en of tegen dezelfde premie wordt voortgezet. Jij hoeft dan niet zelf overal te gaan zoeken naar een goed alternatief. Dat werk nemen wij jou uit handen en kost je niets.

Nog geen klant bij Assurantiesite.nl?

Ben je bij ons nog geen klant en wil je niet door Allianz direct onverzekerd raken, dan helpen wij jouw graag. Op deze pagina zullen wij jou de komende tijd op de hoogte houden. Natuurlijk mag je ons alvast een bericht sturen.