Zorgverzekering 2017 vergelijken

Om je te helpen bij het kiezen bij een zorgverzekering hebben wij weer een zorgverzekering vergelijken tool beschikbaar (opent in nieuw scherm). Bij het vergelijken van een zorgverzekering kun je eenvoudig veel zorgverzekeringen vergelijken op prijs en dekking. Vooraf kun je je wensen invullen, op die manier krijg je wat je wenst.

Voordelen van onze Zorgvergelijker

  • Volledig onafhankelijk
  • Breed assortiment dekkingen en aanbieders
  • Direct online een zorgverzekering afsluiten
  • Direct bevestiging per e-mail
  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Aanvullende dekkingen
In de vergelijking kun je heel eenvoudig je wensen aangeven, of je nu de basis verzekering wenst, tandartsdekking of andere aanvullingen. Door een paar stappen door te lopen heb je de voordeligste verzekering gevonden die voldoen aan jouw wensen.

Zorgverzekering 2017 vergelijken

De beste verzekeraars
De beste verzekeraars worden in deze vergelijking voor de zorg vergeleken. In de vergelijking tref je o.a. Aevitae, Avèro Achmea, CZ, Amersfoortse, de Goudse, Delta Lloyd, DSW, Menzis, ONVZ, Stad Holland en Turien & Co aan.

Ben je al klaar voor volgend jaar?
Iedere Nederlander van 18 jaar of ouder is wettelijk verplicht een basis zorgverzekering af te sluiten. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd. In het basispakket zijn de medische kosten gedekt van een door de overheid bepaald zorgpakket.

Dit jaar kun je je zorgverzekering gemakkelijk vergelijken met onze zorgvergelijker. Je kunt dan niet alleen kijken of je niet teveel betaalt, maar je weet dan ook zeker of je huidige zorgverzekering nog op jouw situatie van toepassing is.

Wanneer je voor 1 januari 2017 een nieuwe zorgverzekering afsluit, dan wordt je huidige zorgverzekering automatisch beëindigd en hoef je dit niet zelf te doen.

Zorgverzekering vergelijken (opent in nieuw scherm>