Autoverzekeren

Auto verzekeren

auto_verzekering_informatie
direct-vergelijkenPremievergelijken en autoverzekeren kan eenvoudig op assurantiesite.nl. Vul het kenteken van je auto in en een paar andere vragen en dan wordt direct online de premie vergeleken van alle verzekeringsmaatschappijen. Wil je een autoverzekeren maar je hebt nog geen kenteken bij de hand, dan kan je wel de premie al berekenen van alle maatschappijen. Hiervoor is een uitgebreide modellenlijst beschikbaar waar iedere auto in is opgenomen.

Premievergelijking

Met een premievergelijking weet je precies waar je aan toe bent. Alle tarieven voor een autoverzekering staan onder elkaar. De goedkoopste autoverzekering staat bovenaan. Hoe verder je naar beneden scrolt hoe hoger de premie wordt.

Polisvoorwaarden vergelijken

Wil je weten wat de verschillen zijn dan kan je de polisvoorwaarden vergelijken. Kies 2 of 3 maatschappijen uit, waarvan je de verzekering wilt vergelijken. Je krijgt daarna een duidelijk overzicht van de plus en minpunten, zo wordt autoverzekeren een fluitje van een cent.

Snel een premie of een uitgebreide offerte

Nadat je de premie berekend hebt, kan je gelijk de premie van je keuze in een snelle offerte naar je e-mail adres sturen. Dit is helemaal gratis en zonder enige verplichting. Je kan ook kiezen voor een uitgebreide offerte met alle aanvullende verzekeringen. Je krijgt daarna weer de keuze voor een offerte of voor het online afsluiten van de verzekering.

Ook voor andere verzekeringen kan je online een premievergelijking maken op de Assurantiesite.

Bromfietsverzekering vergelijken
Vrachtautoverzekering vergelijken
Motorverzekering vergelijken