Bestelautoverzekering vergelijken


Bestelautoverzekering vergelijken voor een goedkope premie. Je kunt de verzekering direct afsluiten. Vul hierboven je gegevens en je ziet al snel een goedkope bestelautoverzekering. De meest bekende verzekeraars zijn opgenomen in de vergelijking. Wij geven jou er Gratis Verhaalservice. Deze is voor het verhalen van schade aan je bestelauto en voor letselschade.

Kun je zakelijk BTW verrekenen, kies hier dan wel voor. Dat scheelt weer een hoop premie. Wij geven het advies als je een Wa Plus of Wa Beperkt Casco verzekering berekent dat je ook even de Allrisk dekking berekent. Deze laatste kan namelijk goedkoper uitvallen. Dit komt omdat de Wa Plus dekking niet door alle verzekeraars wordt aangeboden..

De volgende aanvullende dekkingen zijn mogelijk:
– ongevallen inzittenden verzekering
– een schade inzittenden verzekering
– pechhulp
– vervoer van eigen goederen dekking (hiermee verzeker je schade aan de verzekerde bestelauto aanwezige vervoerde zaken, zoals gereedschappen en/of handelsgoederen tegen verlies of beschadiging ontstaan door diefstal en vandalisme of poging daartoe)

Is de premie naar wens, dan kan de verzekering direct afgesloten worden. Zijn er geen bijzonderheden, dan is er gelijk voorlopige dekking. Normaal gesproken is de bestelauto dan gelijk verzekerd. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Mocht de aanvraag niet direct worden geaccepteerd ontvang je hiervan ook direct per e-mail een bericht. We streven er na, iedere aanvraag die handmatig moet worden beoordeeld nog dezelfde of eerst mogelijke werkdag te behandelen.

Wil je meer weten of kom je er online niet helemaal uit, bel ons gerust, we helpen je graag verder.

Besparen op je bestelautoverzekering was nog nooit zo eenvoudig. Doe de premiecheck en sluit een goedkope bestelautoverzekering bij ons af.

Heb je een heel wagenpark, dan hebben wij hiervoor ook interessante mogelijkheden. Voor wagenparken (ook voor taxi’s) leveren wij maatwerk. Meer weten? Neem hiervoor contact met ons op.

Pagina’s met betrekking tot:

bestelautoverzekering vergelijken:

informatie over bestelautoverzekering
autoverzekering
autoverzekering vergelijken
trikeverzekering
klassieke bestelautoverzekering