Bestelautoverzekering vergelijken

Bestelautoverzekering vergelijken voor de voordeligste bestelautoverzekering, direct afsluiten is mogelijk. Vul hierboven de gevraagde gegevens in en vindt eenvoudig een goedkope bestelautoverzekering. Alle bekende verzekeraars zijn opgenomen in de premievergelijking. Bij ons krijg je er Gratis Verhaalservice bij voor schade aan je bestelauto en voor letselschade.

Vul als eerste het kenteken in van de bestelauto waarvoor je een vergelijking wilt maken. Daarna kan je de overige gegevens invullen. Denk er aan een keuze te maken of de BTW wel of niet verrekend kan worden. Als alles in gevuld dan kan je op de knop berekenen drukken. Je krijgt in het volgende scherm de mogelijkheid te kiezen voor welke dekking je premies wil vergelijken. Hierbij kan je kiezen tussen WA, WA-Beperkt Casco of WA-Casco / Allrisk dekking. Vervolgens worden de resultaten van de vergelijking getoond. De goedkoopste bestelautoverzekering staat boven aan.

Je kan daarna een keuze maken tussen de beschikbare aanvullende dekkingen zoals ongevallen inzittenden verzekering, een schade inzittenden verzekering, pechhulp of een vervoer van eigen goederen dekking (hiermee verzeker je schade aan de verzekerde bestelauto aanwezige vervoerde zaken, zoals gereedschappen en/of handelsgoederen tegen verlies of beschadiging ontstaan door diefstal en vandalisme of poging daartoe)

Als je de verzekering wilt afsluiten, kan je het aanvraagformulier online invullen en versturen. De aanvraag wordt automatisch in behandeling genomen en beoordeeld. Normaal gesproken ben je gelijk verzekerd. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Mocht de aanvraag niet direct worden geaccepteerd ontvang je hiervan ook direct per e-mail een bericht. We streven er na, iedere aanvraag die handmatig moet worden beoordeeld nog dezelfde of eerst mogelijke werkdag te behandelen.

Wil je meer weten of kom je er online niet helemaal uit, bel ons gerust, we helpen je graag verder.

Besparen op je bestelautoverzekering was nog nooit zo eenvoudig. Doe de premiecheck en sluit een goedkope bestelautoverzekering bij ons af.

Heb je een heel wagenpark, dan hebben wij hiervoor ook interessante mogelijkheden. Voor wagenparken (ook voor taxi’s) leveren wij maatwerk. Meer weten? Neem hiervoor contact met ons op.

Pagina’s met betrekking tot:

bestelautoverzekering vergelijken:

informatie over bestelautoverzekering
autoverzekering
autoverzekering vergelijken
trikeverzekering
klassieke bestelautoverzekering